Goedkoper dan nieuw
Een 2ehands motor onderdeel is vaak vele malen goedkoper dan een nieuw origineel onderdeel of imitatie deel, er wordt meestal een 10e tot max een kwart van de nieuwprijs berekend.
Roukama Links
Importeur van:
Wij zijn oa importeur van de volgende merken:

Het complete prgramma van EBC Brakes Engeland

MAC Uitlaten voor de ouder Japanse Classics

Tourmax made in Japan, onderdelen voor revisie en electronische problemen

Aanbiedingen
Op de startpagina vindt je meerdere aanbiedingen.

Wij hebben nog veel meer aanbiedingen!

Nieuw Model
Nieuw in de Shop
Honda CBR1000RR
2ehands Motoronderdelen
Een motorsloop, wat is dat nu eigenlijk?

Tekening met dank aan Ronald Bonkerk

Een motorsloop is een motorfiets demontage bedrijf dat gespecialiceerd is in de verkoop van 2ehands motorfiets onderdelen. De te demonteren motorfietsen halen wij uit voornamleijk de particuliere wereld, mensen die geen tijd meer hebben voor de motor, motoren die een te groot/duur mankement hebben, schade motoren maar ook compleet rijdende motoren.

Hier wat voorbeelden van wat U bij ons kunt vinden:

De veldschuur met de wat grotere onderdelen.
Blok,wielen,spatbord,uitlaten, en meer
In de grote loods op het terrein hebben wij voornamelijk grote visbakken met blokonderdelen liggen, wanneer wij een compleet motorblok slopen gaan de overige onderdelen in 1 speciale bak voor later makkelijker bv een versnellingbak terug te vinden.

De sorteer plaats, hier worden losse delen verdeeld in verschillende plaatsen.
Cvevrolet Nova Coupe
Krijgen we partijen onderdelen binnen komt dat eerst hier op de grote hoop te liggen, waarna het weer verder verdeelt gaat worden.

De stellingen en spatborden

De stellingen en spatborden, het is in de meeste gevallen zo dat als het orginele spatbord niet in voorraad is het heel goed mogelijk is dat een ander Spatbord vaak met minimale aanpassing wel past dus is het raadzaam om te proberen het oude onderdeel wat vervangen moet worden,mee te nemen!

Onze wielen voorraad (+/- 300)

Wij hebben een enorme berg wielen, de wielen worden nagekeken op slingers of scheurtjes in de remtrommel.

Cilinders en Cilnderkoppen

Ook hebben wij 22 containers vol met blokken, tanken ,voorvorken enz, enz.

Onze Motorblokken controleren wij zo streng mogelijk, in eerste instantie proberen wij veel gevraagde blokken nog onder de te demonteren motorfietsen te laten zitten zodat U als klant het blok nog kunt horen draaien. Staat de motorfiets te lang dan word alvorens te demonteren de motor gestart,gecheckt,dan worden de losse delen(startmotor en diverse)en olie uit het blok verwijderd en de in/uitlaat poorten afgedicht om vocht te weren. Vertrouwen wij de blokken niet dan wordt het complete blok gedemonteerd en gesorteerd op goede delen waarne de rest in het oude ijzer verdwijnt.

Ondertussen 2 volle containers met voorvorken.

Bij de Voorvorken wordt gekeken naar slijtage plekken op het glij gedeelte en natuurlijk of de binnenpoot nog recht is.Voorvorken worden in de meeste gevallen compleet verkocht, dit omdat wij in bijna alle gevallen nooit vraag hebben naar de onderpoten.Als wij een speciale vork binnen krijgen(voor bv.chopperbouw of streetfighter) dan laten wij deze compleet met wiel en remmen staan.

Alle kleine onderdelen in bakken

Alle kleine en duurdere onderdelen hebben wij netjes gesorteerd in grote bakken achter in onze werkplaats. Wij testen onze electronika onderdelen voor wij deze verkopen, hebben wij niet getest verkopen wij niet. Wij hebben een zeer goed adres voor reparatie van startmotoren en dynamo's mochten wij geen 2e hands in voorraad hebben. Bij de 2e hands remklauwen maken wij alles gangbaar (vooral de nippels)

Honderden zijkappen

Zijkappen zijn bij ons zeer ruim voorradig maar natuurlijk niet voor alle types, er zijn types die veel gevraagd zijn en daardoor schaars. Wij hebben voor de oude type kawasaki en Honda al een oplossing gevonden in Amerika en kunnen een exacte replica (op de aansluiting na) voor de volgende types uit voorrraad leveren, voor Kawa de Z650/Z900/Z1000/Z1R,voor de Honda de CB500-550K/CB750K1-F2/CB750-1100 Bol'Dor.

Uitlaat systemen en losse dempers

Onze Uitlaat voorraad is ook beperkt, omdat deze vaak van binnen uit door rotten en U heeft niets aan een 2ehands uitlaat die na 1 of 2 maanden uit elkaar valt.

Demontage

Kijk regelmatig op onze demontage afdeling waar wij een lijst van gesloopte motoren bijhouden.
Back to the old days:
SELFSERVICE!
Lekker even rondstreunen zoals voorheen.

 

Meest Verkocht

Ketting Kits van Topmerken

Zoeken


www
In deze site

Powered by:
Google
Nieuws
Nieuwste Occasion
Nieuw toegevoegd in onze occasion winkel
Nieuw Artikel
Nieuwste artikel in onze webshop:
Klik hier voor YSS schokbrekers!

Meer op de Home pagina

Home | Algemeen | Service | Producten | Faq | Adres en Route | Onderhoud & Reparatie | Sitemap | Contact
Copyright © 2006 Roukama Motorparts VOF | Alle Rechten Voorbehouden
Design by Henk Roukama